Om vinteren er støvler eller støvler det viktigste

Den skal være tykk nok, med en spesiell beskyttelse som forhindrer glide. Det er tryggest å bruke sko med et annet slitemønster – for eksempel et stykke i form av striper, det andre – av avrundede fremspring. Hælen på støvelen skal også ha en beskytter og gummi, ikke plast, ellers vil benet glide.
http://fashioncolors.eu/dreha/obuvki/сандали-елина-бежово/
http://fjallarr.eu/2017/08/29/hvis-du-fortsatt-kjoper-sko-fra-kunstige-materialer/

Det er best å bruke varme skinnsko med naturlig pelsbekledning, for eksempel sau eller tsyyki, og en pels innersåle. Å velge riktig vintersko, du kan ikke være redd for tunge og glatte burgerdanser.

mote Ofre

Utvilsomt vil hver kvinne se på fasjonable og elegante. Skoindustrien har mange muligheter til å få beina til å se slankere og lengre ut. Haarnadeln, smale nesesko, plattformer – det er vanskelig å argumentere med at slike sko er mer feminin enn røde støvler på tykke såler. Men hvor sikre er disse fasjonable delikatesser?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *