Hvordan velge den beste tonerkassett?

Når vurderes i første og andre del av artikkelen teoretiske aspekter knyttet til toner, er det på tide å gå videre til praktiske ting.

Alle siste delen er bygget i form av en «spørsmål og svar». Mange av uttalelsene gjengitt nedenfor er godt kjent, så spør ekspertene å behandle dem med å forstå at det er de for hvem informasjonen er ny.

Toner – bare en del av utskriftssystemet. På resultatene av sitt arbeid påvirket av andre komponenter i systemet -. Drum, lege blad, magnetiske rulleskøyter (utbygger roller) lege blad, PCR, etc. Alt er likt, toner, som arbeider i tandem med en «kald» drum vil produsere print blekere enn samme toner sammen med en «hot» trommelen. Og ett og samme par toner trommel vil gi forskjellige resultater i patroner med forskjellige størrelser av måle bladet og magnetvalsen, etc.

Dermed gjør valg av toner isolert fra «komponenter» ikke mye mening. Når du velger det samme systemet skal forstå hva resultatene er ventet fra sitt arbeid, i hvert fall i et slikt omfang – «nær originalen»; «Til øyet mangler ikke er rushed»; «Så at teksten kan bli sett», etc. Videre kan det bare hjelpe du har fullført eller noen andre praktiske forsøk med hvert enkelt system. Ferdig løsning, som har bestått de nødvendige eksperimentelle tester for kvalitet og levetid, nær den opprinnelige, er harmonisert system Static Control Components.

Hvis du må sjekke systemet på egen hånd, så i løpet av eksperimentet er det nyttig å merke seg følgende:

Utskriftstetthet for heldekkende sorte fyll og bakgrunnsnivået i de områdene uten bilder. Hastighet enten ved øyet eller med et densitometer i henhold til standard måling (f.eks ASTM F2036). Under syklus av patronen, blir disse parameterne endres, så nok med bare en evaluering umiddelbart etter fylling av drivstoff.
Rentene i sider ved 5% dekning. Tilstrekkelig vurdering kan bare oppnås etter rekken av målinger av karakteristika (f.eks, ASTM F1856 standard).
https://www.office1.bg/SAMSUNG+%D0%A2%D0%9E%D0%9D%D0%95%D0%A0+ML-1910+BLACK+MLT-D1052L+2500+%D0%A1%D0%A2%D0%A0+%2F5%25-c3670-a3020105870/
Kvaliteten av toneren fester seg til den faste fyll. Minst «fingeren på Malevich».
Forurensning og forringelse av komponentene i patronen og maskinen. Visuell sammenligning av «før» og «etter».
overføre effektivitet, dvs. forholdet mellom toner til papiret til det totale forbruket. Ganske viktig for maskiner med en liten mengde av avfallet kammeret.
Tilstedeværelsen av trykkteknikker defekter ved høy temperatur og fuktighet og lav temperatur og fuktighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *