Hvordan velge en kontorstol

Generelle råd allerede gitt ovenfor, er det nå på tide å diskutere denne saken mer konkret. La oss starte med hodet av stolen. Dette møbelet må ikke bare oppfyller alle kravene til komfort, men også for å understreke den høye statusen til sin eier. Myke seter, solide armlener, høy rygg møbeltrekk og dyre – det er obligatorisk attributter Chair. Ved sitt syn bør det inspirere respekt ved å sette opp en arbeidsgruppe humør til stede.

Men det er viktig å ikke overdrive det: overdreven entusiasme kan gjøre disharmoni i interiøret enn å lage en hentydning til mangel på smak og ublu ambisjoner kabinettet eieren. Videre er noen av elementene som gir stolen en fast form, er det bare upraktisk. For eksempel, de opphøyde seter ser veldig presentabel, men ofte forårsake ubehag.
stolove Restaurant chairs FS 21
Valget av seter for personalet avhenge av konfigurasjonen av arbeidsplassen og arten av den spesielle ansatt. I trange steder bedre å forlate armlenene, hvis en person ikke trenger å stå opp ofte eller mye av å skrive: de er rett og slett nødvendig i disse tilfellene. For de som tilbringer mesteparten av dagen bak en pult, bør setet være godt polstret og justerbar ryggstøtte for anledningen. Ikke forstyrre, og en synkroniseringsmekanisme.

Stoler bedre kjøpe uten armlener og med lav rygg. Trinsene og andre mekanismer vil også være overflødig. I noen tilfeller kan du gjøre kontorstoler, men deres design skal matche nivået i organisasjonen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *